Patriciervillaer skal holdes i stand

Der findes mange flotte patriciervillaer, ikke mindst nord for København. Det kræver dog en del vedligeholdelse at holde villaerne i den stand, som de bør have.

Vi har blandt andet kigget på to patriciervillaer ved Espergærde. Ligesom mange andre af disse meget store bygninger, bliver disse bygninger brugt til et andet formål end de oprindelig var tiltænkt. Der ligger i dag to botilbud for sindslidende mennesker.

Alene vedligeholdelsen af facader og tage på disse huse er en stor udfordring. Og så skal man jo også lige huske at have en gartner til de store parker der omgiver husene. I disse to patriciervillaer for Gefion og Domus, som det hedder, er standen rigtig fin, og det må være en lise for sjælen for de 20 beboere og deres personale at gå rundt i så smukke omgivelser i det daglige.

Villaerne har været sat i tip top stand over flere omgange for at leve op til de krav, som der stilles til botilbud med offentlig støtte. Det har været en udfordring at indrette rummene, så flere beboere kan dele de samme faciliteter under rimelige former i hverdagen. Man har måttet flytte vægge og etableret nye vvs faciliteter.

Prøv selv at se flere billeder og informationer om de flotte gamle villaer på disse links:

Facebook
Eller på Yelp
Eller på linkedin

patriciervilla i smuk stand

patriciervilla i smuk stand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>